АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпи за чист видик

Крпа за чистење на сите стаклени површини во внатрешноста на возилото. Содржи крпа за чистење и крпа за сушење. Чисти без дамки. Брзо и темелно го отстранува никотинот, силиконот, маслото и другите мрсни наслаги. Идеални за патувања.

Нето: 10 мл
Арт. бр. 374 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • bell