АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Марамици за чистење Стакло

Влажни марамици за чистење на ветробранското стакло и другите стаклени површини како ретровизорите, екраните и мониторите. Чистат без оставање траги. Идеални за патувања.

Нето: 10 парчиња
Арт. бр. 415 000

Нето: 25 парчиња
Арт. бр. 412 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • sonax