АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Лосион за кожа

Лосион за нежно чистење и одржување на внатрешните кожни површини во возилата, кај моторите и другите мазни кожни површини. Ги освежува боите и го враќа природниот мирис на кожата. Ефективно ја отстранува нечистотијата, маслото и другите наслаги од кожата. Ја прави кожата особено еластична и оневозможува нејзино напукнување. Силиконските восоци и восоците од пчели обезбедуваат извонредна и долготрајна заштита и ефект на одбивност на вода.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 291 141

Нето: 500 мл
Арт. бр. 291 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • philips
  • aroma
  • praxis
  • versaco
  • bell