АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Марамици за кожа

Се користат за брзо, лесно и темелно чистење на сите површини од кожа. Супстанците за одржување навлегуваат во кожата, ги освежуваат нејзините бои и обезбедуваат заштита и конзервација. Кожата станува мека и еластична.

Нето: 10 парчиља
Арт. бр. 415 600

Нето: 25 парчиља
Арт. бр. 412 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • falcon
  • bell
  • superhelp
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • philips