АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на кабина

 

Се користат за брзо, лесно и темелно чистење на сите површини од кожа. Супстанците за одржување навлегуваат во кожата, ги освежуваат нејзините бои и обезбедуваат заштита и конзервација. Кожата станува мека и еластична.

Мирис: Класик
Нето: 300 ml
Арт. бр. 341 200

Мирис: Ванила
Нето: 400 ml
Арт. бр. 342 300

Мирис: Лимон
Нето: 400 ml
Арт. бр. 343 300

Мирис: Јаболко
Нето: 400 ml
Арт. бр. 344 300

Мирис: Нова кола
Нето: 400 ml
Арт. бр. 356 300

Мирис: Спорт
Нето: 400 ml
Арт. бр. 357 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • bell
  • falcon
  • versaco