АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Спреј за Кокпит мат ефект

 

Ги чисти и одржува сите пластични делови во внатрешноста на возилото. Има ефект на одбивање на прашината, и антистатичен ефект. И дава нов сјај и свеж мирис на инструмент таблата. Оневозможува окрутување на пластиката. Без силикон.

Мирис: Лимон
Нето: 400 ml
Арт. бр. 358 300

Мирис: Јаболко
Нето: 400 ml
Арт. бр. 359 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • sonax
  • philips
  • falcon