АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Спреј за Кокпит мат ефект

 

 

Ги чисти и одржува сите пластични делови во внатрешноста на возилото. Има ефект на одбивање на прашината, и антистатичен ефект. И дава нов сјај и свеж мирис на инструмент таблата. Оневозможува окрутување на пластиката. Без силикон.

Мирис: Спорт
Нето: 500 мл
Арт. бр. 357 241

Мирис: Зелен лимон
Нето: 500 мл
Арт. бр. 358 241

Мирис: Јаболко
Нето: 500 мл
Арт. бр. 359 241

Мирис: Ванила
Нето: 500 мл
Арт. бр. 360 241

Мирис: Red Summer
Нето: 500 мл
Арт. бр. 366 241

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • sonax
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • philips
  • praxis
  • superhelp