АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Марамици за пластика – сјаен ефект

Ги чистат, одржуваат и заштитуваат сите пластични компоненти, како и дрвените и гумени површини. Практични за упореба во внатрешноста и за надворешноста на возилото. Идеални за патувања и за користење помеѓу перењата на возилото.

Нето: 10 парчиња
Арт. бр. 415 100

Нето: 25 парчиња
Арт. бр. 412 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • philips