АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на гребнатинки

 

За пластични прозорци на кабриолети, камп-прикол., бродови прозорци на летала, мобилни тел., дисплеи на часовници, акрилно стакло и др.

Нето: 75 мл
Арт. бр. 305 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • praxis