АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концетрат против замрзнување и чиста видливост

Категорија Зимска колекција

 

Доверлив производ за чиста видливост и против замрзнување наменет за резервоарот за течност за стакла. Се користи во зима. Ги отстранува маслото, наталожениот чад, солта и другите типични зимски нечистотии. Има извонредно силна моќ за рапидно отстранување на нечистотиите. Ги заштитува распрскувачите и течноста за стакла од замрзнување. Погоден за механизмот за распрскување. Не влијае на бојата, хромираните, гумените и пластичните површини. Исто така, идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Погоден за сите типови на распрскувачки механизми за течност за стакло. Со свеж мирис.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 332 100

Нето: 500 мл
Арт. бр. 332 241

Нето: 1 л
Арт. бр. 332 300

Нето: 5 л
Арт. бр. 332 505

Нето: 25 л
Арт. бр. 332 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 332 805

Нето: 200 л
Арт. бр. 332 905

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • falcon
  • superhelp
  • sonax
  • bell
  • versaco
  • aroma