АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Течност против замрзнување и чист видик – подготвено за употреба

Категорија Зимска колекција

 

Доверлив производ за чиста видливост и против замрзнување наменет за резервоарот за течност за стакла. Ги отстранува маслото, наталожениот чад, солта и другите типични зимски нечистотии. Има извонредно силна моќ за рапидно отстранување на нечистотиите. Ги заштитува распрскувачите и течноста за стакла од замрзнување. Погоден за механизмот за распрскување. Не влијае на бојата, хромираните, гумените и пластичните површини. Исто така, идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Погоден за сите типови на распрскувачки механизми за течност за стакло. Адитивот за горчлив вкус го прави безбеден против проголтување од деца. Едноставно ставете го во резервоарот за течност за стакла. Дава заштита против замрзнување до –20°C.

Нето: 2 л
Арт. бр. 332 541

Нето: 5 л
Арт. бр. 332 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • superhelp
  • falcon
  • sonax