АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Течност против замрзнување и чист видик – подготвено за употреба - Blue Energy

Категорија Зимска колекција

 

Течност против замрзнување и чиста видловост Blue Energy до –20°C. Екстра моќ и модерен мирис во резервоарот за течност за стакла во зимскиот период. Извонредма моќ на чистење со само неколку циклуси на бришење и значително намалена потрошувачка на течноста. Соодветен за механизмите за распрскување. Компатибилен со бојата и пластиката. Со глицерин. Ја одржува гумата еластична.

Нето: 3 л
Арт. бр. 132 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 332 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • bell