АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Одмрзнувач на стакла

Категорија Зимска колекција

 

Ги одмрзнува стаклата за секунда, го топи и одстранува мразот и ги штити од повторно замрзнување. Обезбедува јасна и чиста видливост.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 331 200

Нето: 400 мл
Арт. бр. 331 300

Нето: 500 мл
Арт. бр. 331 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • falcon
  • superhelp
  • philips
  • praxis
  • aroma
  • bell
  • sonax