АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Спреј против замаглување

Категорија Зимска колекција

SONAX Спрејот против замаглување е лесно нанослив спреј кој оневозможува замаглување на стаклените и пластични површини.
Го оневозможува замаглувањето на внатрешноста од ветробранското стакло на возилото, како и на кацигите. Обезбедува чиста и прегледна видливост.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 355 041

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • sonax