АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпа против замаглување

Категорија Зимска колекција

Специјално импрегнирана микрофибер крпа која оневозможува замаглување на стаклата од внатрешноста на возилото и обезбедува прегледна видливост. Со долготраен ефект. Без влакна.

Димензија на крпата: 25 x 40 cm.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 421 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • philips
  • bell
  • praxis
  • versaco
  • aroma