АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Одмрзнувач на брави

Категорија Зимска колекција

 

Ги одмрзнува замрзнатите брави за секунда и за долго време штити од повторно замрзнување. Ја подмачкува бравата и ја одржува.

Нето: 50 мл
Арт. бр. 331 541

Нето: 50 мл
Арт. бр. 331 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • philips