АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на кедери

Категорија Зимска колекција

 

Ги заштитува кедерите на вратите, кабриолет крововите, прозорците другите гумени делови во зимскиот период. Ја одржува гумата, ја задржува нејзината еластичност и ја заштитува од окрутување.

Арт. бр. 499 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • bell
  • superhelp