АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Стартер за мотор

Категорија Зимска колекција

 

Доверлив производ за стартување на бензински и дизел мотори. Го обезбедува сигурниот старт на моторот. Го заштитува моторот и акумулаторот и оневозможува замрзнување на карбураторот. Се користи за патнички возила, тешки товарни возила, бродови, косилки за трева, земјоделска машинерија итн.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 312 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • falcon
  • versaco
  • bell
  • philips
  • praxis
  • sonax