АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Зимски сет (3 продукти)

Категорија Зимска колекција

 

Содржи: 1 SONAX Одмрзнувач на стакла 500 ml
1 SONAX Концетрат против замрзнување и чиста видливост 250 ml
1 SONAX Одмрзнувач за брави 50 ml

Нето: 3 продукти
Арт. бр. 331 900

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • versaco
  • praxis
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • falcon