АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пролетен Попуст на Nano Pro Полир и восок во боја

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

 

Полир и восок во боја Nano Pro од 250 мл. на промоција во Хубо Маркет.

Нано технологија за сите стандардни, металик и обоени површини. Лесно се нанесува и има високо-ефикасно дејство.

 

Оваа пролет нека слоганот "Чисто, сјајно, заштитено!" биде слоган и на Вашето возило

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • falcon
  • superhelp
  • aroma
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • bell