АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX е официјален спонзор во F1

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Оваа сесона во мотоспортот Формула 1 
тимот на SONAX е задолжен за изгледот и чистотата на Infiniti Red Bull

  • versaco
  • philips
  • aroma
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • falcon