АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Нов изглед за добро познатиот Glazer

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Glazer, средството намето за чистотата на Вашата шофершајвна, одсега има нов изглед.

Како летното зеленото пакување, така и зимскиот Glazer од сега е со поатрактивна етикета.

Каде и да патувате, имајте чист видик на Вашиот пат

  • bell
  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • praxis