АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи за Мобилни

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Со посебно задоволство Ви ги претставуваме новите држачи.
Сите држачи се стабилни, не се лизгаат и цврсто го држат уредот.
Соодветни се за типови на Мобилни, PDA, GPS или пак MP4 уреди.
Едноставни и лесни за употреба.
Сега вашиот омилен уред секогаш ќе биде лесно достапен додека возите.

Прочитајте повеќе:
http://atomem.mk/брендови/praxis/опрема-за-мобилни

  • philips
  • falcon
  • praxis
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • versaco